mandag den 21. april 2008

Send et postkort - og gør en forskel...

Så ser det alligevel ud til at nogen tager tråden op fra sidste indlæg.

I hvert tilfælde opfordrer 3F's a-kasse nu deres ledige medlemmer til at protestere over beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksens bureaukrati. 3FA har lavet et postkort som de opfordrer alle deres ledige medlemmer til at sende til ministeren.

Postkortet




- Budskabet på postkortet er, at både medlemmer og arbejdsgivere spilder både tid og kræfter på bureaukrati i stedet for konstruktiv jobsøgning, siger Morten Kaspersen, leder af 3F’s a-kasse.

Spild af tid

- Vi ved nu fra flere undersøgelser, at vores medlemmer ikke får arbejde ved at have et CV liggende på nettet eller ved at bruge det offentlige system jobnet.dk. For vores medlemmer er det helt andre kanaler, der virker. Derfor er kravet, om at vores medlemmer skal bruge så meget tid på CV på nettet og på at bekræfte jobsøgning hver uge, i bedste fald spild af tid, siger han.

Se postkortet i stor størrelse og læs 3F's egen artikel om kampagnen.


Måske andre a-kasser kunne finde på at følge efter? I hvert tilfælde spændende om man kan gøre en forskel ved at sende et postkort.

Herfra følges udviklingen med spænding. Indtil bureaukratiet ændres til det bedre kan det som ledig stadig stadig være en ide at kigge forbi www.checkjobnet.dk og få hjælp til at koncentrere sig om jobsøgning der faktisk virker.

Hvis du har erfaringer som jobsøgende eller rekrutteringsansvarlig som du vil dele med brugerne af Jobfisk.dk, så bare fortæl.

Ingen kommentarer: